Redaktionsgruppen består af;

  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 2532 3734
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 6093 7887, foto
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 2711 3713
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 2334 8636
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 2844 1603
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., 6087 4950

Redaktionsgruppens arbejde skal understøtte DOF's formål og visioner for foreningen på lokalt plan. Ambitionen er en altid aktuel hjemmeside med afvekslende stofområder. På DOFFyn.dk skal medlemmerne kunne følge med i lokalafdelingens mange aktiviteter. Det være sig nyt om det naturpolitiske arbejde, informationer om ture og møder, det nyeste fra ringmærkningsindsatsen, dugfriske aktuelle fugleobservationer og meget mere. DOFFyn.dk bliver forhåbentligt det naturlige førstevalg for de af lokalafdelingens medlemmmer, der ønsker at være opdateret med det seneste nye fra Fyn og omkringliggende øer.

Redaktionsgruppen vil i fællesskab varetage den daglige drift og opdatering af hjemmesiden. Fælles for redaktionsgruppen er, at alle tidligere har deltaget i at kommunikere om fuglelivet og DOF's aktiviteter -  det være sig via facebook-grupper, blogs, hjemmesider eller medlemsblade.

Bliv bidragsyder - har man lyst til at bidrage med spændende historier, billeder eller har forslag til emner, som vi skal tage op, så hører redaktionen meget gerne fra medlemmerne.

Redaktionen kontaktes via mail ved at klikke på et af de fremhævede navne på redaktionsmedlemmerne.