DOF Fyn arrangementer den 4. og 5. maj 10-16 2024

Af Børge L.  Rasmussen på vegne af DOF Fyns formidlingsgruppe

DOF Fyn på Tarup-Davinde dagen 4.maj
Det er blevet forår, og sæson for DOF Fyns Formidlingsgruppes udstillinger indledes på lørdag den 4. maj kl. 10-16 ved TARUP-DAVINDE-DAGEN (Udlodgyden 52) hvor alle aktive foreninger med tilknytning til T-D er inviteret til at udstille. DOF Fyn er atter på pletten med telt, plancher hvor man kan deltage i en tips-konkurrence med præmier til 3 heldige vindere. Selvfølgelig er DOF Fyns Svalespil for børn også med, og der er selvfølgelig også præmier til børnespillet.
Vi glæder os til at få en god fuglesnak med alle besøgende.

200424tarup2

Der bliver mulighed for endnu en omgang Svalespil i Tarup-Davinde den 4. maj. Foto: Børge L. Rasmussen.

DOF Fyn i "Den Romantiske Have" på Sanderumgaard 5.maj
Det er blevet forår, og sæson for DOF Fyns Formidlingsgruppes udstillinger indledes i denne weekend, hvor vi på Søndag den 5. maj kl. 10-16 er at finde på Forårsmarkedet på Sanderumgaard (Sanderumgårdvej 150). Også i år er DOF Fyn at finde på den skønne plet i frugthaven med telt, plancher hvor man kan deltage i en tips-konkurrence med præmier til 3 heldige vindere. Selvfølgelig er DOF Fyns Svalespil for børn også med, og der er selvfølgelig også præmier til børnespillet.
Vi glæder os atter til at få en god fuglesnak med alle de mange besøgende, der år efter år plejer at møde op til dette dejlige forårsmarked.