DOF Fyn i drama på årets dyrskue!

Af Jan Hansen

Dof Fyn har igen i år deltaget i det Fynske Dyrskue sammen med FGU (tidligere Elsemindes Produktionskole) fra den 7. juni  til den 9. juni, vi fik stillet op onsdag den 5. juni sidst på eftermiddagen så vi var klar fra morgenstunden den 7. juni.

260623orn1jh

Vores Amerikanske Havørn - før den gik til angreb. Foto: Jan Hansen.

Dof Fyn var bemandet af Jette Gandrup, Jens Rasmussen og undertegnede. Standen var meget velbesøgt alle 3 dage og vores lille svalespil (fremstillet af Mieke og Børge Rasmussen) blev flittigt brugt, i alt 40 poder spillede det bedste de havde lært. Vi stod ikke langt fra ”uglernes verden”, som havde ikke mindre en 5 ugler med, og der måtte vi så spille trumfkortet …. Vores Aikanske hamerikanske Havørn, den var tøjret forsvarligt og ingen på standen kunne forklare, hvordan det var lykkedes den at angribe nogle børn, som lige pludselig havde den i favnen?, heldigvis led hverken kræ eller poder nogen overlast, og vi har snakket om at vi til næste år må have den i kortere snor!

260623ornstorjh

Så stor er vores Havørn. Foto: Jan Hansen.

Der var god respons på Ørneklubben, og der kom 1 indmeldelse og 2, som lige skulle holde en fødselsdag mere, inden de var klar , men helt sikkert et tiltag, som blev positivt modtaget af både børn og voksne.

Vi vil til næste år melde ud i god tid i håb om at finde 3 ekstra til at bemande standen, så vi kan nøjes med 4,5 times vagter, der er partout armbånd til hjælperne, så man kan jo besøge dyrskuet uden for ”arbejdstid”, og så er FGU vært med forplejning alle dage.

260623stand4jh

DOF Fyns stand. Foto: Jan Hansen.