DOF’s coronaberedskab

Den 12. marts udsendte DOF en beredskabsplan med det formål at reducere smitten med coronavirus Covid 19.

Her skrev man blandt andet

  • Alle DOF's indendørs arrangementer og arrangementer, hvor man sidder tæt sammen i f.eks. en bus aflyses i de kommende 2 uger – frem til og med 26. marts 2020. Dette gælder i alle DOFs lokalafdelinger, fuglestationer, seniorgrupper, udvalg mv. i hele landet.
  • DOF's sekretariat, Fuglenes Hus vil i videst muligt omfang sikre, at telefoner og mails besvares. Vi vil gøre vores bedste for at levere god service for medlemmerne og være tilgængelige for offentlighed og medier. DOF's medarbejdere vil, i det omfang det er muligt, arbejde hjemmefra i perioden.
  • Naturbutikkens fysiske butik lukkes i de kommende 2 uger. Internetbutikken vil fortsat være åben og betjene kunderne via Naturbutikken.dk.

Ovenstående beredskabsplan justeres afhængigt af, hvordan situationen udvikler sig.

Havrevimp. Foto: Tina Kierkegaard Hansen.

Efter statsministerens udmelding om skærpede regler, blandt andet omkring begrænsning på antallet af personer i forsamlinger, har DOF Fyn besluttet også at aflyse eller udsætte møder og ture indtil videre.

Konkret betyder det for DOF Fyns aktiviteter, at

  • Mødet om Bhutan den 24. marts udsættes
  • Fuglestemmekurset den 30. marts med efterfølgende tur den 4. april udsættes - deltagerne bliver personligt underrettet af kursuslederne
  • Trækturen den 2. april aflyses

Vi orienterer naturligvis, hvis krisen bliver langvarig, og flere arrangementer skal flyttes eller aflyses.

Søren Gjaldbæk.