Forårsmarked på Sanderumgård

Kære Fuglevenner,

DOF Fyn / PR-udvalget skal på søndag den 5. maj deltage på Forårsmarked på Sanderumgård, der afvikles i samarbejde med Haveselskabet og ”Den Romantiske Have”.

Det plejer at være en god og givtig dag, med snak om fugl og svare på spørgsmål fra gæsterne.

Der skal igen rejses et telt og stilles plancher op kl. 7.00. Og der for kunne vi godt bruge nogle, der er friske på at give en hånd med at stille op og pakke ned. Vi er nu, så vi lige kan klare det, men det ville være rart, om der også var lidt ”overskud”. De der tilmelder sig, er sikre på at få morgenbrød, når teltet er rejst, og resten af dagen hjælpe til med at snakke fugl, med de mange gæster, der plejer at komme. Det kræver ingen speciel viden eller forudgående uddannelse.

Vibe. Foto: Søren Gjaldbæk.

Men du får samtidig muligheden for at komme en tur rundt i parken, og selvfølgelig også på resten af udstillingsarealet. Der er ganske meget at se på, kan jeg kun hilse at sige, for de seneste år er markedet vokset sig større og større, og flere gæster er kommet til, så vi har haft meget travlt på standen,  og derfor ikke selv haft mulighed for at komme rundt. Så derfor ville det da være rigtig dejligt, om du/I kunne tænke jer at hjælpe os.

Selve markedet er fra 10-16, og så skal det hele pakkes på traileren igen. Har du tid og lyst, så meld dig til undertegnede på mail eller pr. mobil.

På forhånd Tak!

Venlig hilsen Børge Rasmussen, Mobil +45 22 21 60 20 Mail: borge.lrasmussen@gmail.com