Fuglesymposium på Johannes Larsen museet, lørdag den 12. november

Som det måske er bekendt, har der siden den 1. oktober været en fugleudstilling på Johanes Larsen museet i Kerteminde - udstillingen løber frem til den 30. december.

Der udstilles værker af ikke mindre end 69 kunstnere, her i blandt også fynske, Hans Henrik Wienbergi  og Ole Runge, som mange af vores medlemmer kender - ikke mindst for hans tegninger af Hvid Vipstjert til vores hedengangne blad Havrevimpen.

121122stevenderehhw

Vadefugle lander. Hans-Henrik Wienberg.

Lørdag den 12. november afholdes der et fuglesymposium, hvor blandt andet professor emeritus Jon Fjeldså fra Statens Naturhistoriske Museum deltager. Johannes Larsen museet skrev i et opslag på DOF Fyns facebookside:
” Hvis du ønsker at vide mere om fugle og deres forunderlige verden, kan du lørdag d. 12. november deltage i et fuglesymposion her på Johannes Larsen Museet.
Vi har inviteret forskere og ornitologer, til at dele ud af deres faglige viden. Du vil blandt andet blive præsenteret for ny viden om skarver og lomviers hørelse, polarlomviernes bestandsudvikling i Nordatlanten og meget meget mere. Vi glæder os til at se jer! ”

Program og billetter kan ses og købes her  - programmet ses også til højre på siden.