HJÆLP! DOF Fyns Formidlingsgruppe søger hjælpere.

Af Børge Langkilde Rasmussen

Lørdag den 30. april er der Tarup-Davinde-dagen på Phønix-grunden, Udlodgyden 52, Odense SØ, hvor vi gerne skulle være godt repræsenteret.
Vanen tro så er der dagen efter søndag den 1. maj Forårsmarked i Den Romantiske Have, Sanderumgaardvej 150, Od. SØ.
Ved begge arrangementer skal vi have rejst telt og udstilling, samt svare på spørgsmål og fortælle om fugle og spille svalespil med børnene.
I år er der så ydermere kommet et arrangement mere på dagen, i det Ringmærkningscentralen på Zoologisk Museum har arrangeret Fuglestationsdag på landsplan. I den anledning er Fugleværnsfondens Frivillige Arbejdsgruppe bedt om at stille op i tårnet i Gulstav Mose, hvor vi skal ”underholde” tilhørerne indtil ringmærkerne kommer med fugle.
Da jeg sagde ja til det arrangement, var det fastsat til afholdelse den 17. april, Påskedag, hvorfor jeg blot sagde ja. Det fandt de så ud af ikke var så smart, så de flyttede det senere til søndag den 1. maj, hvor jeg også sagde ja, da arbejdsgruppen jo den første søndag i måneden i forvejen har åbent tårn.

041322romantikblr

Den Romantiske Have, fra et tidligere arrangement. Foto: Børge Langkilde Rasmussen.

Så derfor kan vi virkelig godt bruge lidt ekstra hjælpere til aflastning, så alle hjælpere også kan nå rundt og se lidt udstilling.
Så kan du hele dagen eller blot en formiddag eller eftermiddag, så vil vi virkelig blive glade og tage imod din hjælp.
Lørdag skal der påbegyndes teltrejsning kl. 7. -7.30 for at der er klart til dagen, der er annonceret til kl. 10-16. Derefter skal det hele pakkes på trailer og køres over til Sanderumgård, hvor parkforvalteren plejer at køre trailer ind til vores stand for os, så den står klar til søndag morgen. Her begynder det hele så forfra med samme mødetid og procedure.
Her er der officiel åbning på slotspladsen kl. 10, og udstillingen lukker kl. 16, hvorefter det hele så skal på trailer og køres i depotet i Bellinge.
Så kære fugleven, formidlingsgruppen vil meget gerne høre fra dig, og du skal være så hjertelig velkommen til at melde dig på mobil 22 21 60 20 eller mail: borge.lrasmussen@gmail.com
Med stor fugle hilsen på gruppens vegne - Børge.