Invitation til biograftur

Vi har modtaget nedenstående tilbud fra foreningen Middelfart Vilde Kommune og Danmarks Naturfredningsforening Middelfart:

Kære lokaludvalg
Kom med i biografen sammen med foreningen Middelfart Vilde Kommune og Danmarks Naturfredningsforening Middelfart.
Nedgang i naturens mangfoldighed og klimakriser, samt hvilke tiltag, der skal ske, er højaktuelle emner, som selv Dronningen og Statsministeren nævnte i deres nytårstaler. Og det er emner, som også kommer til at fylde i 2023, både lokalt, nationalt og globalt.
Foreningen Middelfart Vilde Kommune og DN Middelfart vil gerne gøre vores til, at vi i Middelfart kommune har størst mulig fokus på disse emner.
Derfor inviterer vi jer med i Panorama på Kulturøen mandag d. 30. januar kl 19-21 og se Phie Ambos nye film Organiseret Vildskab om processen frem mod en vildere og mere mangfoldig natur i Hammer Bakker.
Filmen belyser fordele og udfordringer ved genskabelsen af en vildere natur. Holdningerne er mange og kan give anledning til en god debat om, hvad vi skal bruge vores arealer til.
Vi håber derfor, at I også vil deltage aktivt i debatten efter filmfremvisningen.
Foruden jer, inviteres alle interesserede med i biografen ganske gratis. Hvis I vil sikre jer en billet, kan den bookes via Panoramas billetsystem. Reservationsgebyret er 10 kr.
Vi opfordrer jer til dele invitationen via jeres hjemmesider, FB, LinkedIn, samt invitere familie, venner og bekendte med i biografen, så vi kan få gang i debatten i hele kommunen.
Billetter kan reserveres her: Reservation af billetter.
Håber vi ses.
Venlig hilsen. 160123kom1