Jul i Fugleværnsfonden

En mørk og kold decemberdag....afholdt Fugleværnsfondens arbejdsgruppe på Sydlangland julehygge i reservaterne. Et flot initiativ, der kunne have fortjent solens stråler på en af årets korteste dage.

Fugleværnsfondens arbejdsgruppe gør et stort arbejde med både at sikre fuglene og publikum gunstige forhold. Lige fra at klippe vegetationen ned på fugleøerne, så fuglene kan komme tilbage fra vinterferien til ideelle yngleforhold - til at klippe vegetationen ned på gangstierne i reservaterne, så publikum kan færdes uden besvær.

Jul med FV

Fugleværnsfonden står klar med æbleskiver og glögg til fuglefolket. Foto: Børge Rasmussen

Brug for flere folk

Henrik Fjeldsted skriver på facebook-gruppen Langelands Fugle:

"Kunne du tænke dig at møde nye mennesker? Få frisk luft? Gøre en god gerning? Få nogle gode oplevelser?

Så er fugleværnsfondens arbejdsgruppe måske noget for dig. Vi mødes den 3 lørdag i måneden, hvor vi starter dagen kl 9 ved Nørreballe Nor, med rundstykker og kaffe. Derefter arbejder vi i fugleværnsfondens reservater ved Nørreballe Nor, Salme Nor og Tryggelev Nor. Vi sørger for den almindelige pleje og vedligeholdelse af områderne. Det kan blandt andet være, beskæring af buske og træer. Slå græs. Rengøre skjul og fjerne uønskede planter.

Alt det gør vi mens vi nyder naturen og får nogle hyggelige samtaler. Der er mulighed for samkørsel, hvis man ønsker det.

Ved mere information er man velkommen til at kontakte Henrik Fjeldsted på tlf 28701207 eller vores formand Børge Langkilde Rasmussen på tlf 22216020"

FV fonden

Tryggelev Nor er af arbejdsgruppens arbejds- og formidlingsormråder. Foto: Børge Rasmussen

/Esben Eriksen