Møde i webredaktionen

Hjemmesiden har nu efterhånden to år på bagen, men indtil den 16. august kun et møde på bagen. Vi havde samlet os mellem Gulstav Mose og Dovns Klint med den skumle bagtanke at blive forstyrret af fugle - det skete desværre ikke.

 

Webredaktion minus fotografen. På højre langside ses Hans Rytter (bagest), Erhardt Ecklon og Jacob Sterup - på den anden side Søren Gjaldbæk bag Per Rasmussen. Foto: Esben Eriksen.

Vi diskuterede naturligvis, hvordan webben fungerer, hvad vi synes, at vi er (halv)gode til, hvad vi gerne vil forbedre og om stoffordelingen - er der områder, vi forsømmer, og er der nye områder, som vi skal prøve at dække? Skulle der være nogle af vores læsere, som har en mening om dette, ris eller ros, så skriv endelig til os, vi vil meget gerne have respons på det, vi laver. Man kan se et referat fra mødet her. Endelig vil vi opfordre alle til at sende os bidrag til siden - de allerfleste er meget positive, når vi spørger direkte, men der kan jo nemt være folk derude, som vi ikke møder eller kender.

Tekst: Søren Gjaldbæk.