SÅ ER DET FORÅR – OG STOR AKTIVITET

Af Børge Langkilde Rasmussen

Kom til Tarup-Davindedag og Forårsmarked på Sanderumgård
På lørdag den 30. april kl. 10-16 har Tarup-Davinde I/S atter inviteret til Tarup-Davinde dagen, hvor områdets brugere har mulighed for at vise frem, hvad de hver især bruger området til.
Dagen afvikles på Phønix-grunden, Udlodgyden 52, Davinde, 5220 Odense SØ
Også denne gang er DOF Fyn på plads med telt og udstilling, og ikke mindst vigtigt det store JUMBO-terningespil om svalens trængsler under rejsen til Sydafrika og retur.
Som vanligt afvikler vi også en lille tipskonkurrence for de unge (12+år) og voksne.
For børn under 12 år har vi svalespillet. Der er præmier til de bedste i alle 3 kategorier.
Tarup-Davinde dagen er et arrangement for hele familien. Her kan du gå en tur igennem området og se, høre og prøve, hvad de mange klubber og foreninger bruger Tarup-Davinde området til. Og det spænder vidt – fra hund til hest, fra Danmarks Jægerforbund til Danmarks Naturfredningsforening, fra børnehave til byens museer, fra stenslibning til Tarup-Davinde Løbet. Der er gratis adgang.

040922spilblr

Der spilles svalespil. Foto: Børge L. Rasmussen.

På søndag den 1. maj kl. 10-16 har Den Romantiskehave Sanderumgaard inviteret til Forårsmarked, på Sanderumgaardvej 150, 5220 Odense Sø.
Her er DOF Fyn også på plads med telt og udstilling, og ikke mindst vigtigt det store JUMBO-terningespil om svalens trængsler under rejsen til Sydafrika og retur.
Som vanligt afvikler vi også en lille tipskonkurrence for de unge (12+år) og voksne.
For børn under12 år har vi svalespillet. Der er præmier til de bedste i alle 3 kategorier.
Andre publikumsattraktioner såsom foredragstelt, børneaktiviteter, gode madboder, caféservering med kaffe og lagkage i herskabsstalden, rundvisninger og hestevognskørsel i Den Romantiske Have.
Ejerne af den Romantiske Have opkræver entré for adgang til haven.