Stor ros til vores bog ”Kystfuglene omkring Fyn”

Af Niels Bomholt

Til vores projekt Ø-undersøgelsen 2021-2022 har vi jo fået støtte fra 15. juni Fonden og Aage V. Jensen fonde, uden den støtte havde projektet ikke været muligt. Bogen blev præsenteret ved et rigtig fint arrangement på Johannes Larsen Musset i Kertemninde. Jeppe Priess Gersbøll, museumsleder, bød velkommen, herefter talte DOF Fyns formand inden Leif Bisschop-Larsen og Niels Andersen fprtalte om projektet fra dets start og frem til den færdige bog: Kystfuglene omkring Fyn - Ynglefugle på 108 øer og 24 kystlokaliteter. Godt hundrede personer deltog i arrangementet, der sluttede med en forfriskning og bogudlevering til optællere, donorer og andre med tilknytning til projektet.

250623bog

Den flotte bog, som blev resultatet af to års optællinger og bearbejdning af resultaterne.

Som tak har vi afleveret nogle bøger til fondene, og her er hvad Steffen Brøgger-Jensen Programchef 15. juni Fonden skriver:

"Kære Niels – og Niels…

Tusind tak for nogle fantastisk flotte og imponerende bøger! Jeg er virkelig overrasket over omfanget, layoutet og detaljegraden igennem hele bogen. Det er jo et kæmpe arbejde, I har lavet – og afsluttet med det flottest mulige resultat. Jeg vil se frem til at nyde bogen i løbet af min sommerferie.

 Bogen vil jo stå som en milepæl lang tid fremover, både for jer men sør’me også for mange andre, der ønsker at formidle naturfaglige undersøgelser. 

Tillykke med bogen og det afsluttede projekt!

 NB Bring gerne denne tak videre til Leif Bisschop og andre, der har en aktie i bogen.

 Bedste hilsner Steffen"

250623logo

De to gange Niels er henholdsvis Niels Andersen og Niels Bomholt/Red.

Der har også været en stor omtale i Fyns Amts Avis. Her er forsiden fra i mandags den12. juni

250623avis2

 Bogen bliver givet til optællere, kommunale forvaltninger, Naturstyrelsen m.fl.

Men kan også erhverves på Johs. Larsen Museet i Kerteminde, i Naturama i Svendborg og i Naturbutikken.

Også ved fremtidige arrangementer i vores lokale i Bellinge bliver den sat til salg.