Tur til Bøjden med Ørneklubben, lørdag den 10. september

Af Børge L. Rasmussen

Ørneklubben er DOF’s nye projekt for alle, der er mellem 6 og 12 år gamle, og som er kan lide fugle og natur. Man læse mere om dette samt medlemskab her.

090322orneklub

Ørneklubbens efterårsprogram er klar, og DOF Fyn lægger for med en tur til Bøjden, lørdag den 10. september kl. 8.30. Turen er for såvel medlemmer som ikke-medlemmer.  Mødested er P-pladsen ved stranden på Dyndkrogvej 14, 5600 Faaborg. Vi forventer at slutte ved 12-13 tiden.

Vi har også en tur-bingo parat – og måske noget om at finde navnet på fuglen ud fra nogle fjer, som vi har samlet sammen. Mange gange på fugleture, så kan man jo tit finde fjer, og ud fra fjerene kan vi bestemme, hvilke fugle der måske dukker op.

Når vi har set alle fuglene på og ved vandet, så går vi op til gården, hvor - der vil være boller og saftevand/kaffe/te klar til alle deltagere, og nettene vil blive åbnet - hvis vejret tillader det - og vi kan gå en ”net-runde” eller tre og se på ringmærkning. I ventetiden ind imellem - kan vi få en snak, om alt det vi har set og måske fundet, og I har taget med hjem til gården - og måske har vi også lavet lidt opgaver denne gang!

Af hensyn til traktement vil vi være glade for, at man tilmelder sig på forhånd, så vi kan sikre, at der er boller og drikke nok til alle.
Tilmelding til: Børge L. Rasmussen. Mobil 22 21 60 20. Mail borge.lrasmussen@gmail.com

Ørneklubben vil også være til stede i Klintebjerg i forbindelse med Fjordens Dag søndag den 11. september kl. 10.00.