DOFs Ørneklub på Fyn - kun for Børn (næsten)

Af Michael Bjerregaard

Hvis du er mellem 6-12 år eller der omkring og har en masser af spørgsmål om naturen og fugle, er du velkommen til at komme med på vores fantastiske Ørneklubture på Fyn.
Vi er lige nu hele 11 voksne fuglekiggere/naturnørder fra DOF-Fyn, som elsker at dele ud af vores viden og vise alle de fantastiske ting frem, som naturen byder på.

070223ornelogo

Vi er meget glade for at svare på spørgsmål og opleve fuglene og deres fantastiske verden sammen med nysgerrige børn og unge. Derfor laver vi flere spændende ture om året for børn og unge i Ørneklubben rundt omkring på Fyn. Alle mellem 6-12 år er velkommen med en voksen (nogen skal jo køre frem og tilbage samt bære det tunge grej). Vores ture har ofte en længde på omkring en tre timers tid og ligger hyppigst i weekenden samt ferier. De starter tit om morgenen og varer til middag.
Vi går som regel en tur og kigger på fugle samt alt det andet, vi støder på undervejs, inden vi gør, holdt og spiser lidt mad og drikke, mens vi snakker om det, vi har oplevet undervejs. Desuden er der tit sjove spil, lege og spændende aktiviteter bagefter.
Hvis du syntes det er en spændende oplevelse, er du selvfølgelig velkommen til at melde dig ind DOFs Ørneklub, så modtager du en velkomstpakke, der blandt andet omfatter en T-shirt med Ørneklubbens logo og en fuglekikkert.

160223nakketurnn

Fra en af Ørneklubbens ture - Michael Bjerregaard fortæller. Foto: Communiko.

Du kan få et indblik i hvordan en tur kan forgå på denne lille film eller kigge forbi vores Ørneklubbens Facebook gruppe eller på vores hjemmeside i DOF.

Hvis du har lyst til at vide mere, er du velkommen til at kontakte os
Børge Langkilde Rasmussen.
eller
Michael Bjerregaard